Collecte Cambreur College

Collecte CambreurOp de dag voordat het Gehandicaptenbal zou losbarsten trok een berichtje in het Weekblad voor Dongen ineens onze aandacht…

“omdat we iedereen een leuke carnaval gunnen roept de CIA alle uitgedoste leerlingen op tot een vrijwillige donatie van € 1,- voor het ‘gehandicaptencarnaval Dongen’ in Aurora. De leerlingen zullen op vrijdag de klassen langsgaan met een collectebus en de opbrengst zal vrijdagavond afgegeven worden bij het Gehandicaptencarnaval.

De leerlingen hopen een mooi bedrag op te halen!”

Verbaasd keken wij elkaar aan… wist iemand hier wat van? Het antwoordt luidde unaniem nee… Maar wat een leuke verrassing, we waren erg benieuwd wat de avond ons zou brengen. Uiteindelijk werd ons op het podium tijdens het feest een enveloppe aangeboden met daarin de opbrengst van de collecte. Het bleek een bedrag geworden te zijn van € 137,68!

Onnodig om te zeggen dat we natuurlijk erg blij worden van zulke mooie initiatieven, daarom willen we graag de leerlingen van het Cambreur college bedanken voor hun spontane actie en natuurlijk de opbrengst van de collecte!

 

Deel dit met anderen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tagged , , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.