Nieuwe Naam!!

Al 44 jaar bestaat het Gehandicapten Bal Dongen en na deze lange traditie zijn ook wij toe aan verandering! Een groot deel van onze doelgroep heeft namelijk aangegeven dat ze liever niet aangesproken willen worden als ‘gehandicapten’. Ze mogen dan misschien een beperking hebben, maar gehandicapt zijn is vooral in de ogen van onze bezoekers een te ruim begrip. Vandaar dat we besloten hebben om de naam ‘Gehandicapten Bal Dongen’te veranderen in

PEEJEBAL SPESJAOL!

Carnaval vur Peeje en Peejerinne meej un beperking!

Wij zijn enorm trots om dit lustrum te mogen vieren op 1 maart 2019 bij De Stapperij Dongen! Samen met jullie gaan we er weer een ongelooflijk mooi feest van maken!

Deel dit met anderen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tagged , , , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.