Nieuwe naam Gehandicapten Bal Dongen!

Het is al weer even geleden maar op vrijdag 9 februari heeft in Café Restaurant Aurora het jaarlijkse gehandicaptenbal plaats gevonden. Het was wederom een geslaagde en zeer gezellige feestavond voor de ‘Speciaole Dongenaren’. De avond werd door onze eigen jeugdprins Freek en prinses Femke geopend onder begeleiding van jeugdhofkapel WOW. Na deze geweldige openingen zong CV Present – de winnaar van het songfestival – hun nummer ‘Ge kunt ok lalle’. Traditie getrouw kwam rond de klok van 20.00uur onze nieuwe Prins Andreo LX en zijn voltallige hofhouding een bezoek brengen aan het gehandicaptenbal, gevolgd door bekende carnavalsartiesten zoals de Double DJ’s en Duo Knotsgek.

gezocht-nieuwe-naam

Op verzoek van onze doelgroep hebben we besloten om het Gehandicapten Bal te gaan voorzien van een nieuwe naam. Onze bezoekers vinden zichzelf namelijk niet gehandicapt maar hebben wel iets speciaals, nl. een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking. Daarbij zijn we allemaal mensen, met onze eigen (on)mogelijkheden. Dus is een naam, die past bij de tijd van nu, wel gewenst. Wil je mee denken? Stuur dan je ideeën door naar: info@gehandicaptenbaldongen.nl en misschien wordt jouw voorstel wel gekozen als de nieuwe naam!

Nog even dit: deze avond kan niet bestaan zonder de giften van de Dongenaren tijdens de jaarlijkse collecte en door de bijdragen van onze sponsoren: Human Workspace, Rabobank, AD&H, ALE Heavylift, Fek Metaal, Stal Kaijen, Michielsen Services, Knauf Insulation, de Horeca Bazaar, Emte, AH, Spar, Slagerij Jack Pijnenburg, De Tramhalte en de CIA van het Cambreur College, waarvoor namens onze bezoekers zeer hartelijk bedankt!!

Getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.