We komen Collecteren!!

Hou de voordeur goed in de gaten vanaf maandag 15 januari 2018 tot en met vrijdag 19 januari 2018, want we komen weer langs voor de Collecte! De opbrengst van deze collecte is natuurlijk bestemd om er een prachtig feest van te maken vrijdag 9 februari tijdens het Gehandicaptenbal Dongen!

Mocht u helaas niet thuis zijn of het kleingeld is op, geen probleem u mag natuurlijk altijd een donatie doen opĀ  NL87 RABO 0166 1718 08

collectebus

 

Mocht u het Gehandicaptenbal Dongen een warm hart toe dragen en graag willen helpen met collecteren, laat het ons weten of meld je aan via info@gehandicaptenbaldongen.nl en wij nemen contact met u op.

Deel dit met anderen:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tagged , , .Voeg toe aan je favorieten: permalink.

Reacties zijn uitgeschakeld.