Super dankbaar voor onze sponsoren!

Dit jaar hebben we weer ons uiterste best gedaan om sponsoren te vinden die het Peejebal Spesjaol een warm hart toedragen! Gelukkig zijn er een aantal sponsors die ons ook dit jaar willen sponsoren!

Mede door deze sponsors en de giften tijdens de collecte uit Dongen zelf kunnen we er weer een prachtig feest van gaan maken op vrijdag 1 maart 2019 in de Stapperij te Dongen!

Door even een klik op de logos’s te zetten, gaat u rechtstreeks naar hun site!

sponsor ad&h    ALE logoknauf    logo human workspacedamecha   dj royor

Rabobank-logo-landscape-transde stapperij dongen   handelsonderneming Antoon Jansenblijlevensflupke designIMG_0010logo-tranparant-hi-resjoslogo stal kaijenpremium plants

Behalve bovenstaande sponsoren, sponsoren ook de supermarkten Albert Heijn, Emté en Spar, Slagerij Jack Pijnenburg en café-zalencentrum De Viersprong te Dongen ons!

Toch blijven we altijd op zoek naar nieuwe sponsoren, dus mocht u iemand weten of zelf interesse hebben om te sponsoren laat het ons gerust even weten middels: info@gehandicaptenbaldongen.nl en dan staat uw logo hier binnenkort misschien wel bij! U kunt natuurlijk ook meteen een donatie overmaken op rekeningnummer:                NL 87 RABO 0166 1718 08 t.n.v. Stichting Gehandicaptenbal Dongen.

Nieuwe naam Gehandicapten Bal Dongen!

Het is al weer even geleden maar op vrijdag 9 februari heeft in Café Restaurant Aurora het jaarlijkse gehandicaptenbal plaats gevonden. Het was wederom een geslaagde en zeer gezellige feestavond voor de ‘Speciaole Dongenaren’. De avond werd door onze eigen jeugdprins Freek en prinses Femke geopend onder begeleiding van jeugdhofkapel WOW. Na deze geweldige openingen zong CV Present – de winnaar van het songfestival – hun nummer ‘Ge kunt ok lalle’. Traditie getrouw kwam rond de klok van 20.00uur onze nieuwe Prins Andreo LX en zijn voltallige hofhouding een bezoek brengen aan het gehandicaptenbal, gevolgd door bekende carnavalsartiesten zoals de Double DJ’s en Duo Knotsgek.

gezocht-nieuwe-naam

Op verzoek van onze doelgroep hebben we besloten om het Gehandicapten Bal te gaan voorzien van een nieuwe naam. Onze bezoekers vinden zichzelf namelijk niet gehandicapt maar hebben wel iets speciaals, nl. een verstandelijke en/of een lichamelijke beperking. Daarbij zijn we allemaal mensen, met onze eigen (on)mogelijkheden. Dus is een naam, die past bij de tijd van nu, wel gewenst. Wil je mee denken? Stuur dan je ideeën door naar: info@gehandicaptenbaldongen.nl en misschien wordt jouw voorstel wel gekozen als de nieuwe naam!

Nog even dit: deze avond kan niet bestaan zonder de giften van de Dongenaren tijdens de jaarlijkse collecte en door de bijdragen van onze sponsoren: Human Workspace, Rabobank, AD&H, ALE Heavylift, Fek Metaal, Stal Kaijen, Michielsen Services, Knauf Insulation, de Horeca Bazaar, Emte, AH, Spar, Slagerij Jack Pijnenburg, De Tramhalte en de CIA van het Cambreur College, waarvoor namens onze bezoekers zeer hartelijk bedankt!!

Super trots op onze Sponsoren!

Dit jaar hebben we weer ons uiterste best gedaan om sponsoren te vinden die het Gehandicaptenbal een warm hart toedragen! Gelukkig zijn er een aantal die ons ook dit jaar willen sponsoren!

Mede door deze sponsors en de giften tijdens de collecte uit Dongen zelf kunnen we er weer een prachtig feest van gaan maken op vrijdag 9 februari te Aurora in Dongen!

Door even een klik op de logo’s te zetten, gaat u rechtstreeks naar hun site!

sponsor ad&hIMG_0010logo human workspaceknauf           logo stal kaijenjosALE logo

Rabobank-logo-landscape-translogo horeca bazaar

Behalve bovenstaande sponsoren, sponseren ook Slagerij Jack Pijnenburg, Snackbar de Tramhalte, de supermarkten Albert Heijn, Spar en Emté en cafe-zalencentrum De Viersprong te Dongen ons!

Toch blijven we altijd op zoek naar nieuwe sponsoren, dus mocht u  iemand weten of zelf interesse hebben om te sponsoren laat het ons gerust even weten middels: info@gehandicaptenbaldongen.nl en dan staat uw logo hier binnenkort misschien wel bij! U kunt natuurlijk ook meteen aan ons een donatie overmaken op rekeningnummer: NL 87 RABO 0166 1718 08 tnv. Stichting Gehandicaptenbal Dongen.

Met Vriendelijke Groet,

Stichting Gehandicaptenbal Dongen

We komen Collecteren!!

Hou de voordeur goed in de gaten vanaf maandag 15 januari 2018 tot en met vrijdag 19 januari 2018, want we komen weer langs voor de Collecte! De opbrengst van deze collecte is natuurlijk bestemd om er een prachtig feest van te maken vrijdag 9 februari tijdens het Gehandicaptenbal Dongen!

Mocht u helaas niet thuis zijn of het kleingeld is op, geen probleem u mag natuurlijk altijd een donatie doen op  NL87 RABO 0166 1718 08

collectebus

 

Mocht u het Gehandicaptenbal Dongen een warm hart toe dragen en graag willen helpen met collecteren, laat het ons weten of meld je aan via info@gehandicaptenbaldongen.nl en wij nemen contact met u op.

Trots op onze sponsoren!!

Ook dit jaar kunnen we met volle trots vertellen dat er een aantal sponsoren zijn die het Gehandicaptenbal een warm hart toedragen!

Mede door deze sponsors en de giften uit Dongen zelf kunnen we er een ongelooflijk mooi feest van maken!

Het Gehandicaptenbal Dongen is een feest waar mensen met en zonder handicap welkom zijn en met elkaar een mooi carnavalsfeest kunnen vieren!

Klik gerust op de afbeeldingen van onze sponsoren om rechtstreeks naar hun site te gaan!

sovella                       sponsor ad&hknaufjosRabobank-logo-landscape-transIMG_0010          slager

Daarnaast sponsoren ook de supermarkten Albert Heijn, Spar en Emté en cafe-zalencentrum de Viersprong te Dongen ons.

Wilt u het Gehandicaptenbal ook graag sponsoren, laat het ons even weten middels: info@gehandicaptenbaldongen.nl. Graag horen we of we op uw ( financiële) steun mogen rekenen. u kunt uw donatie natuurlijk ook meteen aan ons overmaken op rekeningnummer: NL87 RABO 0166171808 tnv. Stichting Gehandicaptenbal Dongen.

Met vriendelijke groet,

Stichting Gehandicaptenbal Dongen

 

De Collecte

Vanaf maandag 9 januari 2017 tot vrijdag 13 januari 2017 zullen de vrijwilligers die het Gehandicaptenbal te Dongen een warm hart toe dragen langs de deuren komen om te collecteren! De opbrengst is bestemd om er een super feest van te maken tijdens het Gehandicaptenbal op vrijdag 24 februari 2017!

Heeft u geen geld in huis of bent u helaas niet thuis als de collectant langs komt, geen probleem u kunt ook geld doneren op NL87 RABO 0166 1718 08.

Collecteren

Mocht u zin en tijd hebben om ons te helpen met collecteren, dan meldt u gerust aan via info@gehandicaptenbaldongen.nl en wij nemen contact met u op.

Alle beetjes helpen, dus kunt u 1 avondje of al is het maar een uurtje, dan zijn we hier al erg mee geholpen!

Sponsoren Bedankt!

Sponsoren Bedankt!

Het Gehandicaptenbal kan niet bestaan zonder de mensen die dit feest een warm hart toedragen. Wij zijn afhankelijk van sponsors en giften, trots zijn we op het feit dat veel van deze sponsors en giften uit Dongen zelf komen.Zo zie je maar in Dongen doen we het samen.

Op die manier kunnen we er steeds een super mooi feest van maken, waar mensen met en zonder handicap, welkom zijn en met elkaar een mooi carnavalsfeest kunnen vieren.

Namens de organisatoren en bezoekers van het Gehandicaptenbal dan ook een volmondig: BEDANKT!

een woordje van dank !

De afgelopen week zijn mensen die het gehandicaptenbal dongen een warm hart toedragen door weer en wind gegaan om de collecte te lopen. u bent ze vast tegen gekomen…..

wat een ongelooflijk slecht weer hadden we er dit jaar op zeg! Regen, storm, Hagel en sneeuw…..

wij zijn zo super blij met deze mensen, daarom een GROOT dankjewel!

Ondertussen zijn de bussen weer ingeleverd en zijn de giften weer geteld.

Hoe blij en dankbaar zijn we met iedereen die ook dit jaar weer geld aan ons geven.

super super bedankt!!! wij waarderen het enorm.

 in Dongen doen we dingen samen, zo blijkt maar weer!

Met uw giften kunnen we ook dit jaar er weer een gigantisch mooi carnavalsfeest van maken.

en dat gaan we dan ook zeker doen, as. 5 februari as bij Aurora te Dongen.

 

 

 

 

 

 

Jumbo Dongen

Iedereen super bedankt voor alle muntjes die er gedoneerd zijn aan ons gehandicaptenbal.  Mede door deze bijdrage kijken we zeker nu al uit naar een mooi carnaval in 2016. We zijn al volop bezig met alle voorbereidingen. Binnenkort horen jullie daar zeker meer over…

 

de muntjesactie heeft een mooi bedrag van iets meer dan 75 euro opgeleverd!

 

voorbereiding Carnaval 2016

s tm 13-09-2015 463

We zijn vol enthousiasme bezig om voor 2016 een prachtig carnavalsfeest op te zetten. Wij hebben er alvast heel veel zin in. Jullie ook?

Welke artiesten komen er?  Wat wordt het programma?? Het blijft allemaal nog even geheim…..spannend!

Kunnen jullie ook al iets doen als voorbereiding……..ja, hoor…….boodschappen doen!!!

Bij de Jumbo in Dongen is de verenigingsactie van start gegaan. Deze wordt gehouden van 2 september tot woensdag 4 november.

Bij besteding van 20 euro aan boodschappen krijgt u een muntje, die u daarop kunt doneren aan een vereniging die u een warm hart toedraagt. Stichting Gehandicaptenbal Dongen is een van de deelnemende verenigingen en wij zouden het zeer waarderen als u uw muntje doneert aan ons.

Wij krijgen voor elk muntje een bedrag gedoneerd, zodat we dit kunnen gebruiken om deze avond te organiseren.

zo kunt u ons helpen met de voorbereiding van ons gehandicaptenbal.

Super bedankt alvast !